Umeå Södra blickar framåt mot säsongen 2012!

Vad trevligt att se att det ändå är några stycken som tittar in här ibland även fast uppdateringen varit under all kritik!

Jag tror och hoppas på en mycket spännande säsong där vi ska göra vårat absolut bästa för att slåss så högt upp som möjligt i serien. Nu på försäsongen har det sett riktigt bra ut, vi har fått in några tongivande spelare, har kvar många spelare från fjolårets säsong och även fått tillbaka en del långtidsskadade spelare. 
I de träningsmatcher vi spelat hittills så försöker vi hitta våra positioner och jobba ihop som ett lag.
Vilket alltid är svårt när det är många nya spelare med olika spelsätt i bagaget.

Det ser bättre och bättre ut för varje vecka som går och det märks på väldigt många spelare att de tagit ett kliv i sin personliga utveckling och det är det som behövs för att vi som lag också ska ta några kliv framåt.

Vi har ett tufft spelschema med många bra lag som alla vill vara med och slåss om de 6 första platserna när serien är slut.
Inför säsongen 2013 kommer det att bildas en "damsuperettan" (namnet är inte bestämt ännu) där resorna blir längre, konkurensen tuffare och mediabevakningen troligtvis högre. 

Ett spännande år väntar och vi ser framemot säsongen 2012!

Första matchen spelas 15/4 14.00 mot Gustafs GoIF på T3Arena!
Varmt välkomna!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad härligt att bloggen är igång! Se till att hålla denna uppdaterad nu med information om laget både på och kanske utanför planen? Foton är väl alltid roligt att titta på. Jag kommer följa er hela säsongen och hålla tummarna att det går bra för er. Ni förtjänar en bra säsong och ni är så BRA att ni kan vara topp 6 (om ni själva vill) Kör hårt!!

2012-03-26 @ 15:49:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0