Första veckan efter uppehållet.




Sådär, nu har vi avverkat första veckan efter ett långt och välförtjänt uppehåll. Veckan har sett bra ut! Alla har varit taggade till tänderna att börja lira igen och det syns på planen. Tråkigt nog har vi fortfarande några skador i laget. Emelie Strand dras fortfarande med samma skador som tidigare, Vanessa Mångsén har fortfarande ett pajat korsband och Anna Forss har åkt på en lårkaka och Mathilda Varmin är påväg tillbaka efter hennes njurskada.

Vi spelade våran första och enda träningsmatch (endast två träningar efter uppehållet) mot Åkullsjön IF. Vi var det bättre laget som väntat och fick träna på att vara kreativa och hålla bollen på deras planhalva. Det såg riktigt bra ut och vi vann matchen med 4-1. Deras mål var endast slarvigt försvarsspel från våran sida.

1-0 Moa Westermark en säker straff i de vänstra hörnet.
2-0 Ellinor Andersson efter att ha slitit sig fram.
3-0 Maria Wictorsson efter en frispark av Moa Westermark mot första som hon petade förbi målvakten och glidtacklade in.
4-0 Patricia Hägglund efter en hörna av Lisa Lantz som hon nickade ner på en åkullsjönspelare som råkar klacka in den i eget kryss.

Det var riktigt kul med match alltid roligt att vinna och göra många mål, precis vad vi behöver. Nu laddar vi inför nästkommande träningsvecka och våran första match efter uppehållet, Brommapojkarna!
                                                      
                                                        IF Brommapojkarna VS Umeå södra FF.
                                                                           Grimsta IP kl 14.00


RSS 2.0