Ett bra gäng tjejer!


Gustafs IF vs Umeå Södra FF 4-1

Första halvlek präglades av ett ställningskrig och väldigt mycket kamp. Både vi och Gustafs la mycket långbollar, vilket kanske inte riktigt gynnade oss. Vi borde ha tagit ner bollen på marken och rullat istället. Gustafs skapade fler heta målchanser, men oavgjort eller möjligtvis ett ledningsmål till dom hade känts mer rättvist. Gustafs tar ledningen på en drömträff en bit utanför vårt straffområdet, rätt upp i krysset. Kort därefter gör Erika Blomstrand 1.1. Deras andra målet är ett inlägg där vi är för snälla och dom alldeles för enkelt kan nicka in den i mål. Deras tredje mål görs på straff, en väldigt tveksamt dömd straff.

I andra halvlek tar vi över matchen totalt. Vi kommer ut som ett nytt lag och vågar mer. Vi skapar många fasta situationer som vi borde ha förvaltat på bättre sätt. Vi satte dit en frispark men som domaren dömde bort på grund av att en av våra spelare springer in i målvakten. Feldömt också, tycker vi. Deras 4-1 mål görs på kontring i slutet av matchen då vi flyttat fram med väldigt mycket folk.

Väldigt bittert med förlust. Vi får i alla fall ta med oss den andra halvleken då vi rycker upp oss rejält. 31 juli tar vi emot samma Gustafs på hemmaplan - då är det revansch som gäller!!


Inför Umeå Södra FF - Själevad

Startelvan
Mv 24 Josefin Sandström
3 Lisa Lantz, 4 Moa Westermark, 5 Linnea Ågren, 6 Kajsa Johansson
9 Patricia Hägglund, 16 Emma Sundberg, 22 Linda Molin, 2 Anna Gruffman
21 Erika Blomstrand, 8 Elin Lundström

Avbytare
1 Jessica Lundberg
11 Sofia Stenman
18 Malin Jonsson Fredriksson
19 Simone Roosqvist
23 Johanna Ekenberg

Avstår spel
Emelie Strand - sjuk
Amanda Janzén - bortrest
Jennifer Boman - korsband
Linda Eklund - På väg tillbaka efter hjärtmuskelinflammation
Ellinor Andersson - korsband
Mathilda Varmin - sjuk
Maria Wictorsson - bortrest

RSS 2.0