USFF vs. Piteå IF 1-3


VS.


USFF fick en riktig värdemätare när man tog sig an ex-allsvenska Piteå IF hemma på Gammliavallen. Vi fick verkligen chans att träna på försvarsspelet och posititionsspelet. Piteå som förövrigt är favoriter till att ta hem segern av Norrettan 2010 visade att de hade högt tempo och satte hård press mot Södras försvar.

Trots den hårda träningsperiod vi är inne i visar vi att vi är fysiskt starka och orkar jobba hårt över 90 minuter utan problem. Det blir väldigt spännande att se hur det kommer att se ut när vi lättar från den hårda fysträningen och vänder till den rappa och explosiva träningsperioden.

Piteå vann rättvist och visade oss vad som krävs för att möta de favorittippade lagen i Norrettan 2010. Nu är det bara att fortsätta jobba hårt och målmedvetet och ha siktet inställt på seriepremiären mot Östersund den 17 April!

Under matchen så skadade sig Victoria Forsmark i knäet. Osäkert ännu vad det rör sig om och hur allvarligt det är. Vickan har igår varit och undersökt knäet och så snart vi får besked om vad det gäller så rapporterar vi här i bloggen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0