Kärlek till mitt Södra


Ja, tänka sig.. På en halv sekund så kan säsongen ta slut.

En stämpling som fick förödande konsekvenser. Med den envishet jag har vägrade jag kliva av banan första 10 minuterna, även fast jag insåg att någonting gick sönder. Jag tänkte att det går att härda ut, skaka av dig smärtan Forssa.. Så som en tränare alltid sa till mig -"Visa aldrig för motståndaren att du har ont". Men till slut gick det inte att härda längre, bara att kliva av. Känslan som gick genom kroppen när jag tog klivet av banan över den vita linjen var total uppgivenhet. Jag förstod redan då att jag inte kommer komma tillbaka ut på banan något mer den här säsongen. Tårar trycker bakom ögonen men som man inte vill visa.

Ett brutet ben i foten och till följd gipsstövel i 6 veckor utan någon belastning på foten blev dommen.
Vad gör man nu när man inte kan spela något mer? Allt i ens liv kretsar ju kring fotbollen. Istället för att gräva ner sig så får man försöka se saker ur en positiv synvinkel.

Mitt kära Umeå Södra, ni förstår inte hur underbara dessa människor är. Tjejer ni är helt fantastiska! Vi har alltid roligt ihop och att när man får träna med och vara en del av ett sånt härligt gäng som Södra kan man inte vara annat än lycklig. Vi har haft mycket motgångar den här säsongen, men vi är ett gäng vinnarskallar, det kommer att vända. Kommer att sitta och skrika och heja på läktaren så det dånar över hela arenan. Kommer få sjuk abstinens efter att få vara mer er varje dag, så ni kan förvänta er att jag kommer hänga mycket på träningarna. Mig blir ni inte av med så lätt!

Och Göran Perjus, du är helt fantastisk. Vad hade man gjort utan dig? Går inte att beskriva med ord.
Ett stort, stort tack till familjen Andersson som skjutsade mig hela vägen från Borlänge till akuten i Umeå under lördagnatten.


Vi vill, vi kan, vi ska! Ni är bäst tjejer.
/ Forssan #7


-"Missar resten av säsongen" - Västerbottens Kuriren

-"Säsongen över för Forss" - Västerbottens Folkblad

-

Kommentarer
Postat av: Sara

Fint skrivet Forssa! :)

2010-09-02 @ 22:06:48
Postat av: Patte

Kärleken till Södra är starkast!

Krya på dig Forssa och håll modet uppe! Vi vill, Vi kan, Vi SKA!

2010-09-11 @ 10:32:16
Postat av: Inger på kansliet

Kan man tackla motgångar på ditt sätt, så klarar man precis vad som helst. Är övertygad om att du gör mycket nytta för laget även vid sidan av plan. PS Du vet var jag finns ;o)

2010-09-27 @ 12:54:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0