USFF vs. MSK P-94/95, 2-0


vs.


Umeå Södra tog en skön seger i genrepet inför norrettan premiären mot Mariehem SK pojkar 94/95 med 2-0 på Dragon 1 idag. Ett styrkebesked om att vi är på gång och redo för seriespel!


STARTELVAN MOT MSK P94/95

Mv: Sara Lindblom
B: Ragna Lestander - Nina Engström - Moa Westermark - Anna Svärdsudd
M: Ellinor Andersson - Anna Forss - Emma Sundberg - Lisa Lantz
F: Emelie Becker - Erika Blomstrand

Avb: Josefin Sandström (mv), Jennifer Boman, Sandra Lindqvist, Emelie Strand, Malin Johnsson-Fredriksson, Sofia (ungdom).

(Jennifer Boman, Sandra Lindqvist, Malin Johnsson-Fredriksson och Emelie Strand hoppade in under den andra halvleken)


KOMMENTARER KRING MATCHEN

Ett riktigt bra tillfälle för oss att känna på bra tempo inför seriepremiären när vi möter ett pojklag. Vi vet att det är svårt att möta killar, när de är lite rappare i fötterna och har bra teknik. Vi visade stor styrka och bra kontroll i vårt försvarsspel när vi lyckades vinna med 2-0 idag. Vi hade bra snack mellan lagdelarna och täckte upp för varandra i alla lägen. Vi gick in hårt och resolut i närkamperna och visar att vi har fått bra resultat av våran fysträning i vinter. Vi hittar bra lösningar i anfallsspelet och spelar oss metodiskt och lugnt framåt i banan. Vi har verkligen tagit till oss av det vi tränat på vad det gäller uppspel dom senaste veckorna och satte in allt i praktiken. Målen i matchen gjordes av Erika Blomstrand och Jennifer Boman. (Jempas första mål i A-lagströjan - Grattis!).

Beröm till hela laget för en stark insats! Nu ska vi jobba vidare och käka taggtråd till seriepremiären nu på lördag den 17 April mot nykomlingarna Östersund DFF!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0