USFF vs. Sundsvalls DFF 4-0


STARTELVAN MOT SUNDSVALL

Mv
: Sara Lindblom
B: Lisa Lantz, Moa Westermark, Maria Wictorsson, Ragna Lestander
Mf: Patricia Hägglund, Ellinor Andersson(76'), Emma Sundberg, Anna Forss(76')
Fw: Victoria Forsmark, Anna Svärdsudd (70')

Avb: Emelie Becker(70'), Mathilda Varmin(76'), Jennifer Boman(76'), Nina Engström, Josefin Sandström


BYTEN OCH HÄNDELSER UNDER MATCHEN

38' - Mål USFF 1-0 Lisa Lantz
40' - Mål USFF 2-0 Ragna Lestander
56' - Mål USFF 3-0 Maria Wictorsson
67' - Mål USFF 4-0 Maria Wictorsson
70' - Byte USFF Ut: Anna Svärdsudd, In: Emelie Becker
76' - Byte USFF Ut: Ellinor Andersson, In: Jennifer Boman
76' - Byte USFF Ut: Anna Forss, In: Mathilda Varmin


KOMMENTARER KRING MATCHEN

Inledningen på matchen var väldigt jämn, Sundsvall visade att dom kommit upp till Umeå för att ta med sig 3 pinnar hem och var beredda att kriga hårt för det. Sundsvall försvarade sig väldigt effektivt och gav oss få ytor att spela på. Vi fortsatte att rulla boll och nöta vidare och till slut gav det utdelning. En frispark högt upp i banan slog Moa Westermark in i straffområdet där Wictor hittar högst på bollen och det blir tumult i straffområdet och Lisa Lantz kunde peta in 1-0. Målet gav oss energi och bara 2 minuter senare kunde Ragna Lestander prickskjuta in 2-0 med en vacker bredsida i bortre krysset.

I andra halvlek visade Sundsvall att dom verkligen ville gå för seger men istället var det vi som genom Maria Wictorsson kunde utöka vår ledning till 3-0 efter en hörna och "döda matchen". Vi fortsätter att metodiskt rulla boll och har ett lugn i spelet och 12 minuter senare gör återigen Maria Wictorsson mål på hörna och 4-0 är ett faktum.

Väldigt roligt att det äntligen börjar lossna för oss på fasta situationer där vi vet att vi är starka. Det känns som vi kontrollerar matchen från minut 1 till minut 93. Vissa perioder i matchen har vi nästan 20 passningar inom laget och bara rullade ut motståndarlaget. Mittbackarna Maria Wictorsson och Moa Westermark gör ett grymt bra jobb och avväjer alla Sundsvalls försök till anfall och även visar upp sina kvalitér högre upp i banan. Ragna Lestander och Anna Forss hade roligt på vänsterkanten och det gav utdelning i Ragges första mål för säsongen!
Kan bara säga Jonas, keepball lönar sig ;)

Kommentarer
Postat av: åskådare

det var en riktigt rolig match att se.. speciellt när ni visar på att ni har en otroligt stark backlinje som även kan trycka dit bollen! Fortsätt såhär nu!!

2009-09-25 @ 14:17:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0