Mf: Jennifer Boman(66'), Emma Sundberg, Lisa Lantz, Ellinor Andersson
F: Terese Andersson(53'), Viktoria Forsmark

Avb: Mathilda Varmin(in 53')(ut 73'), Emelie Becker(66'), HannaLis Jaadla(73') Moa Westermark, Sara Lindblom

Byten under matchen
53' - Ut: Terese Andersson In: Mathilda Varmin
66' - Ut: Jennifer Boman In: Emelie Becker
73' - Ut: Mathilda Varmin In: HannaLis Jaadla

KOMMENTARER KRING MATCHEN
Vi kommer till Sundsvall med en riktigt härlig känsla i laget. Vi var många som var med för två år sedan när vi efter en sisådär inledning på säsongen tar 3p borta mot Sundsvall och efter det radar upp segrar. Ser man på första halvlek såg det ut att bli vår match. Stundtals spelar vi riktigt bra fotboll. Forwards pressar fast deras baklinje gång på gång och vi skapa därifrån en del riktigt vassa målchanser, bland annat två frilägen. En boll lyckas vi peta in, men det gör även Sundsvalls Emma Jonsson efter en hörna. 1-1 i pause. Andra halvlek blir inte alls lika bra som första. Det blir mycket hawaiifotboll, vilket inte gynnar oss ett dugg. Vi lyckas ändå skapa några hyffsade chanser och har även en nick på mållinjen (eller var den i mål?). Andra halvlek bjöd även på en otäckhet då Mathilda Varmin krockar med målvakten och blir liggandes. Ambulans kom för att hämta Mathilda. Hon finns nu på sjukhuset i Umeå och vi hoppas allihopa att Mathilda kryar på sig så snart som möjligt! Hennes kämparglöd behövs ute på planen.

Poäng är ändå poäng. Ser man på första halvlek var vi förtjänta av tre poäng, men sett över hela matchen var nog oavgjort rättivst. Nu har vi fyra träningar framför oss innan vi tar oss ann Kvarnsvedens IK som börjat denna säsong riktigt starkt. Vi ska se till så att deras enda förlust blir två!!