Älvsjö vs. USFF 1-3
Södraspelarna konfererar. Notera Wictor (2a fr. hö.) som ha 2 olika skor på sig.


Seger idag med klara 3-1 mot Älvsjö på bortaplan idag i Stockholm.
En riktigt bra andra halvlek där vi kan rulla boll på ett kreativt sätt och tämligen löpa sönder hemmalaget på Älvsjö IP's naturgräsplan. Mer detaljerat matchfakta kommer imorgon.

Efter vår egen match såg vi matchen mellan Hammarby och Sunnanå på kanalplan där vi hade hela 5 stycken föredetta Umeå Södra spelare på planen.
Minna Merilouto
och Johanna Andersson i Hammarby och Linda Fransson, Josefin Johansson och Matilda Forslund i Sunnanå. Ur denna strid gick trion Linda, Matilda, Josefin och Sunnanå segrade ur matchen  med 1-0 och det var ett glatt och härligt skellefteågäng som vi åkte tillsammans med både till och från Stockholm. Som alla läst så samarbetar ju Umeå Södra FF och Sunnanå SK tillsammans så det var kul att vi fick möjligheten att fara och stötta våra kamrater och grannar!

-

* Att noteras
är också att det berättades många roliga (kanske dock barnförbjudna?) historier unde de timmar vi fördrev på arlanda innan hemresan. Som om ni hörde en grupp människor skratta hysteriskt mellan 20.00 - 21.00 vid Gate 35 på arlanda flygplats så var det bara Umeå Södra som förmodligen var för trötta och hade tappat fotfästet...

Kommentarer
Postat av: Anonym

5 föredettingar. Josefin Johansson har även spelat i Södra.

2009-05-04 @ 09:26:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0