It Ain´t Over Til It´s Over

Ibland är det dem där små orden som gör att man orkar ta sig igenom ett svårt moment. Vi brukar få höra; "att förberedelse är allt, den som inte förbereder sig förbereder sig på att misslyckas" och så sent som igår myntades ett nytt; "det finns inga genvägar till framgång, det enda som tar oss dit vi vill är att genomföra varje moment så ytterst noga och så bra som vi bara kan med blod, svett och tårar som följd".

   
  
Och jag säger då det, igår efter att vi genomfört fyspasset hade dem flesta utav oss både blodsmak i munnen, skyblöta kläder av svett och jag tror nog även det rann en och en annan tår från våra ögon när vi bet ihop på den sista intervallen. För igår tror jag nog vi hade en av de hårdaste fyspassen (och våra fyspass brukar inte vara nådiga). Vi började med en jogg på 15 minuter, som sedan följdes av en styrkecirkel som betsod av cirka 12 övningar med ingen vila mellan de oilka övingarna, denna cirkel upprepade vi tre gånger. Efter denna cirkel hade många av oss redan svettiga pannor och trötta kroppar men som vi förstod fanns det även en tredje del på vårt program denna kväll -INTERVALLERNA. I lag (tre och tre) skulle vi löpa 200 meter var, 12 gånger, efter varje 200 meters varv så skulle vi växla över till en av dem andra två medlemmarna i vårt lag. Nu blev det inte tolv varv var utan åtta, efter de fyra första började våra ben allt eftersom stumna mer och mer och när vi väl genomfört alla åtta, efter blod, svett och tårar ville vi alla BOKSTAVLIGEN krypa fram!

Men som sagt detta är saker som är högt prioriterat på vårt schema! För vi VILL, vi SKA och vi KAN! Och det betyder att vi tar inga genvägar utan förbereder oss på kampen!

It Ain´t Over Til It´s Over!

/ #9 Hägglund


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0