USFF vs. Västerås BK30 1-0


STARELVAN MOT VÄSTERÅS BK30

Mv: Amanda Janzén
B: Maria Wictorsson, Nina Engström, Moa Westermark, Lisa Lantz
Mf: Anna Forss, Emma Sundberg, Ellinor Andersson, Victoria Forsmark(75'),
Fw: Emelie Becker(55'), Patricia Hägglund

Avb: Jennifer Boman(55')(86'), Ragna Lestander(75'), Anna Svärdsudd(86'), Sara Lindblom


BYTEN OCH HÄNDELSER UNDER MATCHEN:
44' - Mål 1-0 till Södra, Nr.16 Emma Sundberg
55' - Ut: Emelie Becker In: Jennifer Boman
75' - Ut: Victoria Forsmark In: Ragna Lestander
86' - Ut: Jennifer Boman In: Anna Svärdsudd


KOMMENTARER KRING MATCHEN:

I den gassande solen på Umedalens IP tog Södra i söndags emot Västerås BK30. Just solen och den över 30 gradiga värmen visade sig påverka spelet hos båda lagen. I den första halvleken började lagen med att känna på varandra och i den andra delen av första halvleken så tog södra över och rullade fin fotboll, hittade våra innermittfältare på ett bra sätt och skapade en handfull målchanser vi borde ha förvaltat bättre. Båda våra forwards Becker och Patricia hade några riktigt fina lägen men bollen ville inte in. I slutet av den första halvleken kunde istället Emma Sundberg påpassligt trycka in en rättvis 1-0 ledning till södra efter en stolpnicksretur av Emelie Becker. Man skulle kunna säga att vi borde ha gjort både 2-0 och 3-0 i första.

I den andra halvleken så gick många spelare från vardera lag på knäna pågrund av värmen. Det blev mer omställningsfotboll och trötta huvuden gjorde att felpassningsprocenten var väldigt hög. Trots en dåligt genomförd andra halvlek så kan södra kontrollerat hålla i resultatet matchen igenom och går hem med alla dom sköna 3 poängen!!

Noterbart kring denna match är att Emma Sundberg gör sitt första seriemål för Umeå Södra, och att det är första matchen som Södra får hålla nollan i årets norretta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0