Rågsveds IF vs. USFF 1-3


Jag tycker vi struntar i infon från matchen mot Kvarnsveden och kör en sammanfattning på Rågsvedsmatchen istället, en match som vi mycket hellre pratar om.


STARTELVAN MOT RÅGSVEDS IF

Mv:
Amanda Janzén
B: Maria Wictorsson, Moa Westermark, Nina Engström, Ragna Lestander
Mf: Lisa Lantz, Emma Sundberg, Ellinor Andersson, Anna Forss (86')
F: Emelie Becker (60'), Viktoria Forsmark (86')


Avb: Patricia Hägglund (in 60'), Anna Svärdsudd (in 86'), HannaLis Jaadla (in 86'), Sandra Lindqvist, Sara Lindblom

Byten under matchen
60' - Ut: Emelie Becker In: Patricia Hägglund
86' - Ut: Anna Forss In: Anna Svärdsudd
86' - Ut: Viktoria Forsmark In: HannaLis Jaadla

KOMMENTARER KRING MATCHEN

Innan matchen lovade vi oss själv att gå ut och ha kul. Släppa loss totalt och spela den fotboll vi vet att vi kan spela. Det var precis det vi gjorde, från minut 1 till minut 93. Det här är nog första matchen vi har ett sånt lugn igenom hela laget.  Vi rullar boll efter marken och varierar det korta spelet med det långa. Vi har ett vändningsspel, en spelbredd, fina inlägg, folk i straffområdet, en vilja att vinna varje 1a och 2a-boll, fina djupledslöpningar, offensiva ytterbackar och en stabil defensiv. En sån här match vill vi inte ens säga att vi kunde ha gjort något bättre, för vi vann med 3-1  (som egentligen var 3-0) och vi hade så otroligt roligt tillsammans ute på planen. Nu får vi hoppas att det fina spelet kan hålla i sig och att glädjen på planen kan tas fram till helgen då vi möter Bollstanäs. Vore otroligt roligt att få visa hemmapubliken att vi kan!!

- Det första målet gjordes efter ett mönsteranfall. Lisa kom runt på kanten, slog ett hårt och perfekt inspel till Forss som bara behövde sätta dit foten.
- Andra målet kom efter sn fin djupledsboll av Forss. Becker kom fri, såg att målvakten var långt ute och la behärskat en grymt snygg lobb över målvakten och in i mål.
- Tredje målet är (hör och häpna) på en fast situation. Det blir lite tilltrasslat och bollen dimper ner precis framför mål där både Patricia och Elle finns placerade. Patricia petar bollen in mot mål och Elle kommer och skjuten in den ordentligt.

UNDERBART!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0