Mf: Ellinor Andersson, Emma Sundberg, Victoria Forsmark, Anna Forss
Fw: Emelie Becker(63'), Patricia Hägglund (74')

Avb: Anna Svärdsudd(63'), Mathilda Varmin(74'), Nina Engström, Sandra Lindqvist, Amanda Janzén

BYTEN OCH HÄNDELSER UNDER MATCHEN:
02' - Mål M 0-1, Terese Kapstad
08' - Mål U 1-1, Moa Westermark
10' - Mål U 2-1 Patricia Hägglund
15' - Mål U 3-1 Viktoria Forsmark
57' - Mål M 3-2 Amalia Persson
63' - Ut: Emelie Becker In: Anna Svärdsudd
74' - Ut: Patricia Hägglund In: Mathilda Varmin
82' - Mål U 4-2 Anna Svärdsudd

KOMMENTARER KRING MATCHEN

Matchen började inte riktigt som vi hade tänkt oss. 1-0 i baken redan efter 2 minuters spel. Trots den tuffa inledningen tryckte vi på och stressade Mariehem runt deras straffområde. I minut 8 fick vi en frispark som Moa Westermark sköt rakt in i mål. Efter det tuggade vi på och gjorde 2-1 efter 10min (Patricia) och 3-1 efter 15min (Vickan). Vi hade bra kontroll resten av halvleken och släppte in till mer än någon halvchans samtidigt som vi hade några fler farliga chanser.

I början av andra halvlek hade Mariehem mer boll och försökte trycka upp mycket folk mot vår backlinje. Efter en tillstrasslad situation i straffområdet kunde dom peta in 3-2. Mariehem fortsatte att trycka på, men skapade egentligen inga rena chanser mer än några frisparkar en bit utanför vårt straffområde. När vi sedan i 82a minuten kunde göra 4-2 genom Svärdet kändes matchen säkrad. Vi slet och kämpade varenda minut av matchen och vinner välförtjänt. Det var tre oerhört viktiga poäng i vår kamp om att klättra mot toppen. Det är många många poäng upp till första plats, men vi kommer aldrig att ge upp hoppet!

Nu väntar 1½ veckas matchvila. Ikväll tränar vi lugn tillsammans med laget för att sedan få en hel helg ledig från obligatoriska träningar. Nu ska vi njuta av den här segern tills på måndag då nästa träningsvecka drar igång. Då börjar vi käka taggtråd inför nästa match som spelas på bortaplan mot Bollstanäs.