Lagpresentation - mittfältare


Här kommer presentation av 2009 års mittfältare i Södra.

Mittfält:Nr.7 Anna Forss

- Detta är en kvick och teknisk spelare med lagets enda vänsterdojja. I år har "forssa" utvecklat sitt offensiva spel och kommer med sina löpningar och inlägg ge motståndarnas backlinje en bekymmersrynka i pannan. En spelare att hålla ögonen på 09!Nr.14 Ellinor Andersson

- Ny i A-laget för året från Umeå Södra ungdom. Fick redan förra året göra debut i allsvenskan och gjorde det med besked. Den här furu-tjejen kan gå hur långt som helst. Stark, passningssäker, duktig 1 mot 1 offensivt och defensitv. Flicklandslagsspelare.
Nr.15 Jennifer Boman

- Ny i A-laget för året som tagit klivet upp från Umeå Södra ungdom. "Jempa" är en oerhört träningsvillig tjej som redan visat framfötterna både som mittfältare och forward. Är stark på huvudet och har ett säkert passningsspel.
Nr.16 Emma Sundberg

- I år har Emma verkligen utvecklat sin fysik och visat hur sjukt löpstark hon är. Stöttespelare på mitten som tar ett stort defensivt ansvar och är säker och trygg. Stark i närkamperna, kvick i fötterna och en viktig pådrivare.
(Emma har också chansen att spela i Sunnanå under året)Nr.17 Emelie Strand

- Ny i A-laget för året från Umeå Södra ungdom. En riktigt talangfull och irrationell spelare som kan alternera som mittfältare och forward. Dras tyvärr fortfarande med skador från förra årets slut. Vi hoppas på att få se Strand tillbaka på planen snart!Nr. 77 Anna Svärdsudd

- Ny för året från Sundsvalls DFF. En riktig kämpe som visat att hon kommer bidra med många fina löpningar i djupled från sin yttermittfältsposition. Slår grymma inlägg och är duktig på att driva på laget!GLÖM INTE ATT KOMMA OCH STÖTTA OSS I SERIEPREMIÄREN IMORGON MOT DANMMARK!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0