Mf: Jennifer Boman(61') - Emma Sundberg - Anna Forss - Ellinor Andersson
Fw: Emelie Becker(78') - Erika Blomstrand

Avb: Josefin Sandström, Victoria Forsmark(61'), Emelie Strand(78'), Sandra Lindqvist(84'), Sofia Stenman, Malin Jonsson-Fredriksson

BYTEN OCH HÄNDELSER UNDER MATCHEN

8' - 0-1 Madeleine Hjort-Stålgren (Enskede)
36' - 1-1 Erika Blomstrand, assist Lisa Lantz.
40' - 2-1 Ellinor Andersson, assist Erika Blomstrand
40' - 3-1 Anna Forss, assist Emelie Becker
61' - Byte USFF. Ut: Jennifer Boman In: Victoria Forsmark
64' - Gult kort Victoria Forsmark USFF.
67' - 4-1 Victoria Forsmark, assist Ellinor Andersson (hörna)
70' - 5-1 Erika Blomstrand, assist Victoria Forsmark
78' - Byte USFF. Ut: Emelie Becker In: Emelie Strand
84' - Byte USFF Ut: Anna Svärdsudd In: Sandra Lindqvist
87' - 5-2 Madeleine Hjort-Stålgren (Enskede)

KOMMENTARER KRING MATCHEN

Äntligen den första 3 poängaren för i år, och oj vad vi har förtjänat den. I alla matcher hitills har vi haft ett massivt spelövertag och skapat många chanser, men bollen har inte studsat våran väg. Idag spelar vi stundvis riktigt bra, men det är en bit ifrån våra bästa matcher rent spelmässigt. Vi skapar ändå mycket farliga lägen och vi är resoluta i våra avslut. Fastän vi släpper in ett tidigt mål på en hörna så låter vi det inte röra oss i ryggen utan fortsätter mala på. 1-1 kom genom ett snyggt förarbete av Lisa Lantz som drev upp från egen planhalva längs högerkanten och hittar tillslut ett hårt inspel efter backen till Erika Blomstrand som smäller in bollen. Vi börjar spela riktigt bra ca. 20-25 minuter in i andra halvlek och sedan kommer det förlösande 2-1 målet när Erika hittar in till Ellinor Andersson på bortre stolpen som krutsar in den. I SAMMA MATCHMINUT som 2-1 kom så kommer också 3-1 när Emelie Becker kommer loss på vänsterkanten, driver förbi sin försvarare och spelar snett-inåt-bakåt till Anna Forss som kommer i full fart och trycker in bollen i mål. Vi vänder underläge 0-1 till ledning 3-1 på bara 5 minuter. Resultatet 3-1 står sig i halvtidsvila.

I andra halvlek kommer Enskede igen lite granna och rullar boll bra, vi jobbar hårt på att ligga rätt i våra positioner. Efter bara 6 minuters spel på planen så nickar Victoria Forsmark in 4-1 på en hörna slagen av Ellinor. 3 minuter senare kommer Erika Blomstrand loss igen från sin försvarare, målvakten rusar ut och Erika petar påpassligt bollen förbi målvakten och bollen rullar in i öppet mål, 5-1 känns då som ett betryggande försprång med 20 minuter kvar att spela. Men Enskede lyckas göra ett mål till i den 87 minuten när deras spelare lobbar över Sara i målet efter att vi inte fått någon bra press på henne.

En riktig stark laginsats, och som kapten sa efter matchen -"äntligen studsar bollen våran väg". Det visar sig att allt hårt slit till slut gav utdelning. Buisness is buisness - nu är vi på gång!