Mf: Ellinor Andersson(68') - Emma Sundberg - Anna Forss - Linda Eklund
Fw: Victoria Forsmark - Emelie Becker

Avb: Anna Svärdsudd(68'), Mathilda Varmin, Jennifer Boman, Emelie Strand, Sara Lindblom

BYTEN OCH HÄNDELSER UNDER MATCHEN

22' - 1-0 Victoria Forsmark
37' - 2-0 Anna Forss
39' - 3-0 Lisa Lantz (straff)
40' - 3-1 Jennifer Meier (bsk)
51' - 4-1 Linda Eklund, assist Anna Forss
68' - Byte USFF Ut: Ellinor Andersson, In: Anna Svärdsudd
80' - 4-2 Sara Amborn (bsk)
85' - 3-4 Johanna Ahola (bsk)

KOMMENTARER KRING MATCHEN:

Äntligen kom 3 poängaren!! Som vi har väntat. Spelet har alltid funnits där, men de grova misstagen vi har gjort under tidigare matcher har fällt oss. Vi spelade väldigt fin fotboll i 1:a halvlek och gick upp i en 3-0 ledning. Första målet kom i den 22:a minuten, Victoria Forsmark dribblar sig förbi ett antal bollstanäs spelare i riktig "vickostil" efter vänsterkanten och lägger sedan kyligt bollen in i mål, riktigt snyggt! Andra målet kom i den 37:e minuten då Anna Forss drev in mot mitten av planen och fick på en riktigt praktträff från 25 meter som satt just under ribban. 3-0 kom strax därefter i 39:e minuten då pigga debutanten Linda Eklund rycker ifrån en försvarare som till följd fäller henne i straffområdet och vi tilldelas straff. Lisa Lantz tar hand om saken och slår bollen stenhårt ribba in! Dock lyckades vi inte hålla undan fram till halvtid då bollstanäs spelar in bollen från kanten och Jennifer Meier i BSK håller sig framme med pannan. 3-1 resultatet står sig i halvtid.

I andra halvlek börjar vi med att ligga kompakt och inte ge bollstanäs några ytor. Vi lyckas väl med detta och i den 51:a minuten hittar Anna Forss en djupledslöpande Linda Eklund med en långboll som Linda hur kyligt som helst lobbar över den utrusande målvakten på uppstuds, 4-1 är ett faktum och det kändes som vi hade ett stort försprång i matchen. Bollstanäs lyckas kvittera till 4-2 i den 80:e minuten genom att trycka in en hörna och det blir lite stirrigt i vårt lag och det dåliga självförtroendet började komma fram. Bollstanäs hann med att göra 4-3 även det på en hörna. Vi lyckades dock hålla undan matchen ut och segerjublet gick inte att ta miste på!

Nu hoppas vi att en trend är bruten och att det goda självförtroendet börjar ta form. Vi har alltid spelat bra, i alla matcher men inte fått någon utdelning, men igår fick vi det äntligen!

Att nämnas är att Linda Eklund, 18 år gör sin första match i A-lagströjan och gjorde detta på ett mycket imponerande sätt och var ett ständigt hot mot Bollstanäs backlinje med sin snabbhet! Ett mål och en fixad straff kan ju inte ge något annat än toppbetyg. Riktigt kul att se.

11. Vanessa Mångsén (skadad)
20. Johanna Ekenberg (spelar med ungdom)
81. Malin Jonsson-Fredriksson (spelar med ungdom)

Sundsvalls DFF vs USFF 1-3

STARTELVAN MOT SUNDSVALL

Mv: Sara Lindblom
B: Anna Svärdsudd - Moa Westermark - Lisa Lantz - Emelie Strand
Mf: Emelie Becker - Emma Sundberg - Anna Forss - Ellinor Andersson
Fw: Victoria Forsmark - Jennifer Boman

Avb: Amanda Janzén, Sandra Lindqvist, Linda Eklund, Malin Jonsson-Fredriksson, Ragna Lestander

36' - 1-0 Linda Sjödin
55' - 1-1 Victoria Forsmark
66' - 2-1 Linda Sjödin
75' - 3-1 Angelica Forsell

Fw: Victoria Forsmark - Erika Blomstrand

Avb: Amanda Janzén, Jennifer Boman, Sandra Lindqvist, Sofia Stenman, Malin Jonsson-Fredriksson

5' - 1-0 Erika Blomstrand
28' - 2-0 Emelie Becker
35' - 2-1 Maria Liljenborg
42' - GULT KORT Emelie Strand
48' - 2-2 Maria Liljenborg
54' - 3-2 Victoria Forsmark
61' - 3-3 Michaela Hermansson
65' - GULT KORT Moa Westermark
74' - 3-4 Elin Magdalena Nyman
86' - BYTE USFF. Ut: Ellinor Andersson In: Jennifer Boman
87' - 4-4 Victoria Forsmark

Dragon 1

RESIA BJUDER PÅ INTRÄDET TILL MATCHEN IDAG!
så kom och stötta oss.

Truppen mot KIK:

12. Sofia Stenman
21. Erika Blomstrand
81. Malin Jonsson-Fredrikssopn

Lagbild 2010

Ny lagbild för säsongen 2010 är äntligen här!

Övre raden från vänster
: Assisterande tränare Jonas Sundberg, Tränare Steve Galloway, Målvaktstränare Jari Kinnunen.
Mellersta raden från vänster: Matrialförvaltare Göran Perjus, Sofia Stenman, Malin Jonsson-Fredriksson, Ellinor Andersson, Emelie Strand, Victoria Forsmark, Sandra Lindqvist, Hanna Emet, Jennifer Boman, Erika Blomstrand, Anna Forss.
Nedre raden från vänster: Josefin Sandström, Moa Westermark, Emma Sundberg, Anna Svärdsudd, Amanda Janzén, Mathilda Varmin, Nina Engström, Johanna Ekenberg, Sara Lindblom.

Saknas på bilden: Lisa Lantz, Ragna Lestander, Vanessa Mångsén.

Fullstora bilder finns att hitta på fotografen Andreas Nilssons hemsida -KLICKA HÄR-