Mf: Ellinor Andersson(68') - Emma Sundberg - Anna Forss - Linda Eklund
Fw: Victoria Forsmark - Emelie Becker

Avb: Anna Svärdsudd(68'), Mathilda Varmin, Jennifer Boman, Emelie Strand, Sara Lindblom

BYTEN OCH HÄNDELSER UNDER MATCHEN

22' - 1-0 Victoria Forsmark
37' - 2-0 Anna Forss
39' - 3-0 Lisa Lantz (straff)
40' - 3-1 Jennifer Meier (bsk)
51' - 4-1 Linda Eklund, assist Anna Forss
68' - Byte USFF Ut: Ellinor Andersson, In: Anna Svärdsudd
80' - 4-2 Sara Amborn (bsk)
85' - 3-4 Johanna Ahola (bsk)

KOMMENTARER KRING MATCHEN:

Äntligen kom 3 poängaren!! Som vi har väntat. Spelet har alltid funnits där, men de grova misstagen vi har gjort under tidigare matcher har fällt oss. Vi spelade väldigt fin fotboll i 1:a halvlek och gick upp i en 3-0 ledning. Första målet kom i den 22:a minuten, Victoria Forsmark dribblar sig förbi ett antal bollstanäs spelare i riktig "vickostil" efter vänsterkanten och lägger sedan kyligt bollen in i mål, riktigt snyggt! Andra målet kom i den 37:e minuten då Anna Forss drev in mot mitten av planen och fick på en riktigt praktträff från 25 meter som satt just under ribban. 3-0 kom strax därefter i 39:e minuten då pigga debutanten Linda Eklund rycker ifrån en försvarare som till följd fäller henne i straffområdet och vi tilldelas straff. Lisa Lantz tar hand om saken och slår bollen stenhårt ribba in! Dock lyckades vi inte hålla undan fram till halvtid då bollstanäs spelar in bollen från kanten och Jennifer Meier i BSK håller sig framme med pannan. 3-1 resultatet står sig i halvtid.

I andra halvlek börjar vi med att ligga kompakt och inte ge bollstanäs några ytor. Vi lyckas väl med detta och i den 51:a minuten hittar Anna Forss en djupledslöpande Linda Eklund med en långboll som Linda hur kyligt som helst lobbar över den utrusande målvakten på uppstuds, 4-1 är ett faktum och det kändes som vi hade ett stort försprång i matchen. Bollstanäs lyckas kvittera till 4-2 i den 80:e minuten genom att trycka in en hörna och det blir lite stirrigt i vårt lag och det dåliga självförtroendet började komma fram. Bollstanäs hann med att göra 4-3 även det på en hörna. Vi lyckades dock hålla undan matchen ut och segerjublet gick inte att ta miste på!

Nu hoppas vi att en trend är bruten och att det goda självförtroendet börjar ta form. Vi har alltid spelat bra, i alla matcher men inte fått någon utdelning, men igår fick vi det äntligen!

Att nämnas är att Linda Eklund, 18 år gör sin första match i A-lagströjan och gjorde detta på ett mycket imponerande sätt och var ett ständigt hot mot Bollstanäs backlinje med sin snabbhet! Ett mål och en fixad straff kan ju inte ge något annat än toppbetyg. Riktigt kul att se.