Umedalen/Sandåkern - Umeå Södra 0-4

Jessica Lundberg

Emelie Strand- Lisa Lantz- Moa Westermark- Victoria Ekenberg

Patricia Hägglund- Emma Sundberg- Johanna Ekenberg- Simone Roosqvist

Mathilda Varmin- Erika Blomstrand

Avb: Amanda Janzén, Amanda Nilsson, Amanda Johansson, Malin Holmgren, Sofia StenmanVi vann gårdagens match rättvist men har fortfarande en del kvar att hämta innan vi är på våran högsta topp.
Umedalen/Sandåkern rullade boll riktigt bra i inledningen av första halvlek och vi fick mest försöka att hitta rätt i våra positioner. Trots U/S stora bollinnehav så blev vi inte stressade utan låg rätt för att inte släppa till några farligheter.

Efter ca 8 min fick Patte bollen vid mittlinjen och satte fart mot mål. Hon lurade både en och två U/S spelare och satte tillslut bollen kyligt i mål. 0-1 till södra och där kändes det som att det lossnade lite för oss. Vi tog över spelet mer och förde till stora delar resten av matchen.
Erika Blomstrand gjorde både 0-2 och 0-3 i första halvlek efter fina passningar av både Victoria Ekenberg och Lisa Lantz.

Andra halvlek förde vi spelet utan att imponera och hade inte speciellt många farligheter. 
Kul för vår unga spelare Simone Roosqvist som fick stänka dit 0-4 som sedan blev slutresultatet.

Det positiva som vi kan ta med oss från gårdagens drabbning är att vi trots tunga huvuden och ben är såklart vinsten och att vi höll nollan!
Kommentarer
Postat av: Jasmine

Jag råkade snubbla in på din sida av en ren slump och jag har läst några av dina inlägg - det märks att du gillar att blogga :D

2011-07-13 @ 05:49:17
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0