Mf: Patricia Hägglund, Ellinor Andersson, Emma Sundberg, Anna Forss

Avb: Emelie Becker, Jennifer Boman, Nina Engström, Josefin Sandström

BYTEN OCH HÄNDELSER UNDER MATCHEN

ca 60' - Byte USFF Ut: Anna Forss, In: Emelie Becker
ca 80' - Byte USFF Ut: Maria Wictorsson, In: Jennifer Boman

KOMMENTARER KRING MATCHEN

Det finns egentligen inte så mycket att säga förutom att vi gör en riktigt, riktigt dålig första halvlek. Vi tappar boll i fel lägen och åker på omställningar gång på gång. Vi har inte tillräckligt tajt försvar och låter dom både komma bakom oss och igenom oss. 1-0 gör dom på ett skott utifrån där vi inte hinner upp i press. 2-0 och 3-0 är båda inspel över oss där vi inte har koll på Vasalunds spelare, som enkelt kan lägga in bollen. Vi skapar trots den dåliga halvleken tre-fyra bra läget, får ett mål bortdömt för offside och träffar ribban.

I andra halvlek kommer vi ut och får spela i medvind, en otrolig skillnad mot första halvlek. Vi sätter högre press och vinner i princip många första och andra bollar. Vi kommer runt bättre på kanterna och varierar vårt spel bättre. Trots det räcker det inte. Bollen ville inte in och vi blir till slut lite för övermodiga, släpper inte bollen i tid och börjar väl känna att tiden rinner iväg. 4-0 gör dom på något konstigt halvläge där vi har få spelare hemåt och inte hinner plocka upp alla Vasalundspelare.

Nu lägger vi i alla fall den här matchen bakom oss och ser fram emot helgen. Seriesegrarna Tyresö kommer på besök. Målet för oss är att se till att Tyresö får sin första förlust för säsongen.