Mf: Anna Svärdsudd(56'), Emma Sundberg, Lisa Lantz, Viktoria Forsmark(80')
F: Terese Andersson(69'), Lisa Renberg

Avb: Mathilda Varmin(69'), Ellinor Andersson(56'), Jennifer Boman(80') Amanda Janzén

Byten under matchen
56' - Ut: Anna Svärdsudd In: Ellinor Andersson
69' - Ut: Terese Andersson In: Mathilda Varmin
80' - Ut: Victoria Forsmark In: Jennifer Boman

Kommentarer kring matchen

Vi började matchen rätt bra med en hel del riktigt bra kombinationer, framförallt på vänsterkanten. Men i matchminut 14gjorde Vasalunds Jessica Sundh 1-0 till gästerna efter ett långskott i borte burgavel och då falerade det mesta. I bollinnehavet var vi väldigt stressade. Vi var rädd för att hålla i bollen och hittar varken djup eller bredd i spelet. I försvarsspelet låg vi fel i positionerna och Vasalund kunde gång på gång vägga sig förbi våra lagdelar. I slutet av andra ändrar vi från 4-4-2 till 4-5-1 och börjar komma in i matchen igen. Utan att egentligen ha ett bollinnehav lyckas vi skapa14 hörnor under matchen och även en del kontringar. Efter mycket kamp och slit i andra halvlek lyckas Lisa Renberg göra 1-1 i 90:e minuten. Minuten efter hade Jennifer Boman ett skott strax ovanför ribban, men dessvärre lyckas Karin Cecilia Sandbrink göra 2-1 till Vasalund i 93:e minuten efter en tilltrasslad situation i straffområdet. Förlusten är ett faktum och besvikelsen är enorm.

Ny vecka, nya tag och nya möjligheter.

Nästa match är på torsdag. Vi möter då Piteå borta i Svenska Cupen. 15.30. Nästa seriematch spelas på söndag borta mot Sundsvall.