Träningsmatch nr 4 Östersund.

I lördags lirade vi våran fjärde träningsmatch och denna dag mötte vi Östersund ute i de fina vädret. Innan matchen snackade vi om att lira fantasifull fotboll och inte fastna på våra positioner som vi kan ha en tendens att göra. Första halvlek hade vi goda intentioner att spela fantasifull fotboll men efter halvleksvilan började vi slarva och kunde inte riktigt snäppa upp oss. Genom det släppte vi in Östersund i matchen och dem får en frispark som via en riktig felträff kunde segla in i bortre krysset!  Vi kan verkligen ge så mycket mer!  Vi var absolut det bättre laget och hade de mesta bollinnehavet och garanterat flest skott på mål. Matchen slutar 1-1 och målskytten för dagen var #6 Forsmark som nickade in ett klockre(h)nt inlägg från #2 kaptenen själv! Efter det fick vi pyspunka och hade svårt att sätta bollarna i målet. Men med lite mer avslutsträning och självförtroende så är det problemet ur världen den 19 april då vi lirar seriepremiären hemma mot Danmark!

I morgon väntar fotbollsträning på gammlia 17.30, då vi (Y) ser fram emot en riktigt härlig match mot ett ännu mer taggat och revanschsuget Ä.