Mf: Lisa Lantz, Emma Sundberg, Ellinor Andersson, Anna Forss(90')
F: Emelie Becker(84'), Viktoria Forsmark

Avb: Patricia Hägglund (in 44'), Anna Svärdsudd (in 84'), HannaLis Jaadla (in 90'), Jennifer Boman, Amanda Janzén

Byten under matchen
44' - Ut: Ragna Lestander In: Patricia Hägglund
84' - Ut: Emelie Becker In: Anna Svärdsudd
90' - Ut: Anna Forss In: HannaLis Jaadla

KOMMENTARER KRING MATCHEN

Än en gång klev vi ut på banan med en inställning att vilja vinna och framförallt att ha roligt på planen. Dom första minuterna blev vi aningen nedtryckta av Bollstanäs. Det tog ett par minuter innan vi kom in i spelet och kunde börja bygga upp vårt anfallsspel. Vi spelade verierat och kunde skapa ett flertal riktigt bra lägen. Vickan brände öppet mål i mitten av första halvlek, men fick sedan i minut 35 trycka in 1-0. Underbart! I halvtid kände vi oss relativt nöjda. Vi hade förutom öppet mål några bra djupledsbollar där Emelie Becker var ruskigt nära på att få sätta både en och två bollar. Till andra halvlek ville vi få anfallen längre. Om anfallen blev så mycket längre vet jag inte, men vi fortsatte i alla fall att skapa. Bara några minuter in i andra halvlek slog Emma ett klockrent inlägg från högerkanten in till Patricia som bara behövde sätta ditt skallen. 2-0!! Bollstanäs kom in lite mer i mitten på andra och vi blev aningen stressade och ihåliga i försvarsspelet. Vi hade en period av andra där vi blev för korta och trånga i vårt spel. Under den perioden kunde dom göra 2-1 och hade även några andra halvdanna chanser. Bollstanäs satsade framåt vilket resulterade till större ytor för oss. När vi åter igen började spelade smartare och längre bakom deras backlinje kunde vi trycka upp, och i 88e minuten kunde Anna Forss göra 3-1. Observera att hon gjorde målet med sin HÖGERDOJJA, som hon annars Aldrig använder! Tre poäng i hamn och ännu mer glädje till fotbollen! Underbart att få vinna på hemmaplan.

Kan även nämnas att HannaLis från Estland gjorde sin sista match med oss igår. Idag åker hon tillbaka till Estland igen. Vi vill självklart tacka för månderna hon varit hos oss. Det har varit en bra tid! :) Lycka till i fortsättningen HannaLis!

Nu laddar vi om batterierna till onsdag då det är DERBY! Finns inget annat än seger som gäller då!!!!