Lagpresentation - forwards


Här kommer sista delen av lagpresentationen och den blir nu komplett inför morgondagens fajt mot danmark.

Forwards i Södra 2009:



Nr.6 Viktoria Forsmark

- En stark targetspelare med sveriges lägsta tyngdpunkt som alltid får med sig bollen ur alla situationer. Har en förkärlek till att språngnicka i straffområdet á la Henke Larsson! Vi kommer garanterat få se några sådana härliga mål från denna brushlare i år.



Nr.9 Patricia Hägglund

- En riktigt oöm och rivig spelare. Snabb i djupled och stark i kroppen. "Patte" kan användas som både mittfältare och forward och kommer med sin speed oroa många försvar i sommar!



Nr.10 Mathilda Varmin

- En riktig bulldozer i offensiven som har en teknik utöver det vanliga. Ung talangfull spelare som har sin framtid för sig. Tuff, stark, hänsynslös, grym snabbhet i djupet och näsa för mål!



Nr.11 Vanessa Mångsén

- Södras mest utpräglade målskytt genom de senaste åren som just nu dras med en knäskada. Varre är snart tillbaka igen, och då kommer hon visa hur viktig hon är för Södra med sina snabba djupledslöpningar och förmåga att alltid göra mål i varje match!



Nr.22 Emelie Becker

- En skön spelare som med sin lugna spelstil och säkra passningsspel skapar ett kollektivt lugn på planen. Hon har även en grym känsla för var målet står. Den här spelaren kommer överraska iår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0